ΓΑΜΟΣ

Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

Κανένας γάμος δεν είναι ακριβώς ο ίδιος. Αυτό είναι που κάνει το δικό σου τόσο ξεχωριστό. Είτε θέλετε μια οικεία εκδήλωση είτε μια μεγάλη γιορτή, χρειάζεστε έναν χώρο γάμου που να έχει την ευελιξία να σας προσφέρει αυτό που ψάχνετε. Εκεί έρχεται το Estate Irene.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ

Ως ένας από τους πιο περιζήτητους χώρους γάμων και δεξιώσεων στην Θεσσαλονίκη, μπορούμε να οργανώσουμε την εκδήλωση των ονείρων σας – ανεξάρτητα από το πώς μπορεί να μοιάζει αυτό το όνειρο. Με τέσσερις υπέροχους χώρους εκδηλώσεων, μπορούμε να φιλοξενήσουμε γαμήλιες τελετές, δεξιώσεις, πρόβες, ώρες κοκτέιλ και πολλά άλλα.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Από τις κατόψεις μέχρι τον προγραμματισμό μενού, οι έμπειροι επαγγελματίες μας μπορούν να τα χειριστούν όλα. Το προσωπικό μας είναι εξυπηρετικό και ευέλικτο για να βεβαιωθείτε ότι η ημέρα του γάμου σας είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ένα από τα πρώτα και πιο σημαντικά στοιχεία του προγραμματισμού του γάμου σας είναι η επιλογή του χώρου σας. Μόλις το έχετε κανονίσει αυτό, όλα τα άλλα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους. Η ομορφιά του χώρου μας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την γαμήλια εμφάνιση των ονείρων σας και οι τέσσερις διαφορετικοί χώροι εκδηλώσεων θα σας δώσουν την ευελιξία να επιτύχετε το ακριβές όραμά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε για εμάς...

Επικοινωνία