ΒΑΠΤΙΣΗ

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ

Οι γονείς θέλουν να μοιραστούν την ευτυχία που τους έχει φέρει το μικρό τους με τους αγαπημένους τους καλεσμένους. Ιερή στιγμή όπου “προσφέρεται” από τους γονείς στα χέρια του νονού και της νονάς με εμπιστοσύνη το παιδί τους. Σημαντική πράξη γιατί εκφράζει την πρώτη είσοδο του μωρού στην κοινωνική ζωή.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Επιλέξτε ανάμεσα σε πλήθος γευστικών προτάσεων, ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις, το κατάλληλο menu μπουφέ ή σερβιριστό. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί από το Estate Irene, εκτός από την ποιότητα των menu, στο σέρβις της δεξίωσης όπου το έμπειρο προσωπικό του κτήματος σας εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή της δεξίωσης της βάπτισης.

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Επίσης το Estate Irene αναλαμβάνει τον στολισμό για την δεξίωση της βάπτισης. Διαλέξτε ανάμεσα από πολλές χρωματολογικές προτάσεις, την διακόσμηση του χώρου με συνθέσεις από μπαλόνια και πολλά άλλα διακοσμητικά.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι μια αιτία εορτασμού και πάνω από όλα μια όμορφη στιγμή για να μοιραστείτε με την οικογένεια σας και του φίλους σας. Ο φιλόξενος χώρος μας θα ενισχύσει τις όμορφες αναμνήσεις των μικρών και των μεγάλων καλεσμένων σας. Έχουμε μεγάλη εμπειρία και πολλές ιδέες για να σας προτείνουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωριστούμε από κοντά και να επισκεφτείτε τους χώρους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε για εμάς...

Επικοινωνία